zaterdag 29 oktober 2011

Najaarsgeluk


Gisterenmiddag brak opeens de zon door. Met m'n kopje koffie en sudoku uit de krant installeerde ik me aan de picknicktafel in de tuin. Michingo vond het blijkbaar ook een goed idee, want hij ging lekker tegen me aan liggen. Mijn dochter kwam erbij zitten met een boek en binnen speelden mijn zoontje en een vriendje. 
Alles was goed. Ik voelde het in al mijn vezels dat ik gelukkig was. 
En toen maakte mijn dochter deze prachtige foto. 

3 opmerkingen:

 1. Het is misschien een cliché, maar het zijn de kleine dingen die het doen. Zo'n logje geeft ook een prachtig tegenwicht tegen al die prachtige gedachten en inzichten die je hier deelt. Dank je wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi tafereeltje, lief dat hij zo dicht bij je komt zitten, zo te zien wel een gezelligheidsdier. En dank voor de foto, word ik blij van. Mijn laptop is weer kapot, dus weet niet wanneer ik weer kan reageren en ik had nog wel zo'n mooi blogberichtje in mijn hoofd (dit schrijf ik vanaf Don's laptop).
  Fijn weekend en liefs, Marrit

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En vandaag was weer zo'n fijne dag. We hebben door het Zuid-Limburgse heuvelland gewandeld. Zal er morgen iets van online zetten.

  BeantwoordenVerwijderen