vrijdag 22 juni 2012

In memoriam

Lieve papa
voor eeuwig en altijd
in mijn herinnering

1975 - 20125 opmerkingen:

 1. Is dit een kindertekening van jou Joyce?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, zoals je kunt zien heb ik hem ruim een jaar later gemaakt. Hij staat in het herinneringsboekje dat mijn moeder met mij maakte. Ik heb al eerder een tekening uit het boekje gescand: http://www.zielekruid.nl/2011/11/allerzielen.html

   Verwijderen
  2. Het sterven van (een van je) ouders is op iedere leeftijd een groot verdriet, maar als je nog zo jong bent als jij was.... ik kan het me niet voorstellen. Het zal een wereldschokkende gebeurtenis zijn geweest, zoals je beschrijft in "Allerzielen".

   Verwijderen
 2. Bijzonder deze tekening. En kostbaar dat je moeder met jou een herinneringsboekje met je maakte. Zal het andere stukje van jou ook nog even lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. skriuwster = Mettje (ander profiel ;))

  BeantwoordenVerwijderen